Antena Căutare

Fotbalistul Marius Niculae si managerul de la FC Vaslui au transformat strada in ring de box!

Celebri in fotbal, campioni si-n meciul pumnilor. Atacantul Marius Niculae si-un sef de club din prima liga, Daniel Stanciu, s-au incaierat in trafic, la Barlad. S-au batut cu doi barbati dupa ce s-au bagat cu masina in fata lor. Lupta a fost crunta. Pe Niculae, l-a scapat centura neagra la judo. Pe Stanciu, insa, nimic. A ajuns la urgente cu mana rupta, dupa ce a fost aruncat de pe podul pe care s-a dus lupta.

Cu privirea la ghips, managerul echipei din Vaslui tine cuvintele pentru el. Ieri dimineata, tot de la cuvinte rostite cu furie in trafic, a ajuns sa fie aruncat de pe un pod de un sofer, chiar daca l-a avut ca aliat pe cel mai bataios fotbalist al ligii.

Se indreptau spre Vaslui, fiecare cu masina lui de lux. Erau grabiti sa-si faca bagajele pentru plecarea echipei in Turcia, la meciul din Liga Campionilor, cu Fenerbahce. La iesire din Barlad, Stanciu si Niculae au dat peste un podet in reparatii. Au intrat in viteza pe singura banda.

"Eram in coloana, am trecut, ne-a blocat cineva accesul mai departe, au fost doua persoana, tata si fiu am inteles, care au fost foarte agresive din punct de vedere verbal, la inceput, si apoi si fizic", a declarat managerul FC Vaslui, Daniel Stanciu.

A iesit o bataie generala, fara arbitru. Managerul Vasluiului a fost luat pe sus de soferul rival si aruncat peste podet. Multumita anilor de judo, Marius Niculae a iesit mai putin sifonat din conflict.

Adversarii celor doi au apucat sa sune primii la politie. Fotbalistul si managerul sau trebuiau sa ajunga neaparat la spital.

"I-a invatat cineva si au facut o plangere penala, bine inteles ca am facut si eu, din cate mi s-a spus la spital trebuie sa stau vreo 30 de zile cu mana in ghips", a spus Daniel Stanciu.

Managerul echipei vasluiene este la al doilea conflict dureros pentru el in ultimii doi ani. Sezonul trecut, a fost invinetit de antrenorul secund al echipei UTA Arad, dupa o cearta la pauza.

Cei care impusca pe timp de pace. Medaliile... JO 2012: Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a castigat medalia de bronz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x