Antena Căutare

Galerie Foto! Ce sporturi practicau FEMEILE in urma cu 200 de ani

In 1800, perioada cand Napoleon era ocupat sa doboare Alpii pentru a cuceri Italia, femeile aveau diferite activitati pentru a-si ocupa timpul liber

De exemplu, acum peste 200 de ani, doamnele nu se sfiau sa asorteze o tinuta eleganta cu o pereche de role. Ajutau la deplasare, aratau evolutie si dadeau un aer lin iesirilor de seara. Reprezentantele sexului frumos nu se dadeau "lovite" nici atunci cand venea vorba de sporturi de contact. Surorile Bennett se delectau cu cate o lupta la sol sau un meci de box, in timp ce alte domnite cochetau cu scrima sau sania.

Inevitabil, timpul trece si aduce cu el schimbarile vremii. Pe la 1900, cu o usoara aproximatie, femeile nu se sfiau sa calce podeaua salilor de bowling. Bilele grele nu le speriau, ba chiar ajunsesera sa nu aiba niciun secret.

Sigur, performantele de-atunci nu puteau fi facute fara un mic ajutor, iar antrenamentul (fitness-ul de astazi) consta in repetari nenumarate, la propriu, cu greutati.

Emile Griffith, prizonierul care n-a fost niciodata la inchisoare! Boxer. Vinovat. Bisexual... VIDEO: Aici te simti fotbalist! 95.000 de australieni au cantat imnul lui Liverpool...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x