Antena Căutare

FOTO! Dracula de Ploiesti: Cum arata bratul lui Bawab dupa muscatura lui Bornescu

A fost nebunie totala in meciul dintre Petrolul Ploiesti si Gaz Metan Medias. Suparati ca puteau pierde locul de Europa League, elevii lui Cosmin Contra si-au iesit din minti in finalul partidei. Portarul Bornescu l-a imitat pe Luis Suarez si l-a muscat de brat pe Bawab. Sase jucatori au fost eliminati.

Bataie generala pe OZN-ul din Ploiesti, la meciul dintre Petrolul si Gaz Metan Medias. Condusi si aproape eliminati din Europa League, fotbalistii gazdelor au cedat nervos si au provocat o bataie generala.

Portarul Bornescu a intervenit si el in meleu si l-a muscat de brat pe Bawab. S-a lasat cu pumni, imbranceli si sase eliminari. Inclusiv antrenorul Cosmin Contra a fost eliminat dupa ce a intrat pe teren.

A$ Monaco devine o super-putere! E miliardar, cumpara insule si, de maruntis, se joaca de-a fotbalul... Dani Otil, premiu pentru "Promovarea Motociclismului Sportiv"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x