Antena Căutare

FOTO! Parasutism cu femei frumoase la Cupa Ordinul Smaranda!

In finala competitiei Cupa Red Bull Ordinul Smaranda, dedicata exclusiv femeilor, au participat 12 concurente, 8 dintre ele membre ale lotului national.

Evenimentul a fost prilejuit de aniversarea a 114 ani de la nasterea Smarandei Braescu (21 Mai 1897), figura proeminenta a aeronauticii mondiale, prima femeie parasutist a Romaniei, multipla recordmena nationala si mondiala.

Fiecare dintre cele 12 concurente a efectuat cate 3 salturi, ca la final punctajul fiecarei sarituri sa fie insumat.

Cu un punctaj de 12 cm, Andreea Padurean, in varsta de 25 de ani a castigat titlul Red Bull Ordinul Smaranda. Bucuresteanca este membra a Lotului National de Parasutism si are 500 de salturi la activ si practica parasutismul de 5 ani.

Locul doi a fost ocupat de Steliana Popa, cu un punctaj de 15 cm. Brasoveanca face parte din Lotul National de Parasutism si are deja la activ peste 1500 de salturi, in cei 8 ani de cand practica parasutismul.

Steliana se poate mandri si cu titlul de campioana nationala la juniori, precum si vice-campioana nationala la seniori. Ea este clasata pe locul 6 in clasamentul mondial.

Cel de-al treilea loc pe podium a fost ocupat de Gabriela Balascau, tot din Brasov, cu un punctaj de 23 cm. Gabriela este si ea membra a Lotului National de Parasutism.

Pe langa spectacolul oferit de competitie in sine, spectatorii au avut parte si de doua demonstratii aviatice facute de doua aeronave Extra 300 pilotate de George Rotaru si Laszlo Ferencz, precum si o formatie de Zlin 526 si GA8, pilotate de Gheorghe Uta si Tone Dobre.


Vezi si GALERIA FOTO de mai jos!

foto: Mihai Stetcu

INCENDIAR! Piturca ar fi vrut sa aranjeze pentru Craiova un "blat"!... Vezi lotul echipei nationale pentru disputele cu Bosnia si Brazilia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x