Antena Căutare

FOTO! Un meci din Cupa Angliei a fost amanat de 14 ori! Programat in iarna, jucat in primavara

Acum 50 de ani, meciul de Cupa Angliei dintre Lincoln City si Coventry a fost amanat de 14 ori din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Programat la inceputul lui februarie, meciul s-a disputat abia pe 6 martie.

FOTO: Asa aratau stadioanele din Anglia in 1963

Iarna lui 1963 a inghetat la propriu Anglia. Odata cu ea si partidele din FA Cup. Turul al treilea a avut nevoie de mai bine de doua luni pentru a fi incheiat. S-au bifat 261 de amanari.

Recordul ii apartine meciului Lincoln-Coventry. Frigul, zapada, viscolul si gheata au facut ca meciul sa fie reprogramat de 14 ori. Nicio masinarie a perioadei nu a reusit sa faca fata vremii si sa curete la timp terenurile.

In unele zone ale Marii Britanii, zapada cazuta in luna decembrie a putut fi inlaturata in totalitate abia la finalul lui martie. In debutul aceleiasi luni, mai precis in a sasea zi, s-a putut juca si partida dintre Lincoln si Coventry. A fost 5-1 pentru Coventry, echipa eliminata, mai apoi, de Manchester United.

Atat de rea a fost vremea incat Bolton n-a reusit sa mai joace nicio partida de pe 8 decembrie pana pe 16 februarie.

Planeta se scufunda, dar nu si partia! Copos schiaza de zor in Poiana Brasov... FOTO! Scandal sub ochii lui Pantilimon! Mancini si Balotelli s-au batut la antrenament...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x