Antena Căutare

FOTO & VIDEO! Un suporter ploiestean l-a bagat in spital pe Galamaz. Petrolul - Steaua suspendat!

Scene incredibile la meciul de pe Ilie Oana dintre Petrolul si Steaua.

UPDATE 3: Agresorul se numeste Stefan Dragos Enache si locuieste in Paulesti, acolo unde Rachita are o casa. Enache este unul din liderii fractiunii "Drogatii" din galeria petrolista, care se pare ca au anuntat ca vor face scandal la meciul cu Steaua inca de cand gazarii evoluau in divizia B.

UPDATE 2: Suporterul care l-a lovit pe Galamaz este recidivist: conform unor surse, el ar fi mai patruns pe teren in urma cu doua sezoane, la un meci al Petrolului cu Tricolorul Breaza, cand de asemenea a agresat un jucator advers.

UPDATE 1: In momentul in care l-a agresat pe Galamaz, agresorul avea pe mana un box (obiect de metal folosit pentru a amplifica intensitatea loviturii)

La scorul de 1-0 pentru Steaua, Robert Dumitru a acordat un 11 m la un duel intre Tudor si Tanase. Cand Mihai Costea se pregatea sa execute penalti-ul, un suporter petrolist a intrat pe gazon si l-a lovit cu pumnul in fata pe Galamaz, care a fost facut KO. La spital, fundasului i s-a pus diagnosticul de fractura de os zigomat.

Martinovici si Stanca l-au oprit pe suporter lovindu-l, insa arbitrul i-a eliminat pe stelisti. Costea a transformat lovitura de pedeapsa cu o scarita, dar imediat o petarda a explodat langa Tatarusanu, care s-a prabusit pe teren.

In urma acestor incidente, Robert Dumitru a decis intreruperea partidei pentru 10 minute.



Vezi galeria foto de mai jos!

Rapid - Astra 3-2 \ Sumudica, invins de propria iubire... Juniorii Under 17 au ratat calificarea la Campionatul European din 2013...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x