Antena Căutare

Fundaşul francez Adil Rami a semnat cu Fenerbahce

Fundaşul francez Adil Rami a semnat un contract pe un sezon cu posibilitatea prelungirii pe încă unul cu gruparea turcă Fenerbahce Istanbul.

Fundaşul francez Adil Rami a semnat un contract pe un sezon cu posibilitatea prelungirii pe încă unul cu gruparea turcă Fenerbahce Istanbul.

În vârstă de 33 de ani, Rami a fost dat afară de Olympique Marseille în această lună, după ce i s-a reproşat că l-a minţit pe tehnicianul Rudi Garcia în mai, pentru a participa la filmările pentru emisiunea Fort Boyard, jucătorul lipsind de la un antrenament din acest motiv.

Adil Rami a mai evoluat în carieră la echipe ca Lille, Valencia, AC Milan şi FC Sevilla, înainte de a trece la Olympique Marseille, în vara anului 2017, când a semnat un contract pe patru ani.

Fundaşul este campion mondial cu Franţa, în 2018, fără însă a juca vreun meci în Rusia. El a evoluat de 36 de ori în prima reprezentativă, marcând un gol, şi şi-a anunţat tregerea din naţională la finalul turneului final al Cupei Mondiale de anul trecut.

Sursa : news.ro

Emmanuel Adebayor, coleg cu Silviu Lung jr la Kayserispor... Olympiacos Pireu, Dinamo Zagreb şi Steaua Roşie Belgrad s-au calificat în grupele Ligii Campionilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x