Antena Căutare

GALERIE FOTO! Barça a castigat al treilea titlu consecutiv in Spania!

FC Barcelona a castigat campionatul Spaniei pentru a treia oara consecutiv si pentru a 21-a oara in istorie dupa ce a remizat, miercuri seara, in deplasare, la Valencia, scor 1-1, pe terenul celor de la Levante, in etapa a XXXVI-a a Primerei Division. Barça a devenit campioana chiar de ziua lui Andres Iniesta, care a implinit 27 de ani.

Cu doua etape inainte de final, Barça are 92 de puncte, cu sase mai multe fata de urmatoarea clasata, Real Madrid, si, desi matematic poate fi ajunsa de marea rivala, catalanii au avantajul meciurilor directe: 5-0 la Barcelona si 1-1 la Madrid.

Barça a deschis scorul in minutul 28 prin Keita iar gazdele au egalat 13 minute mai tarziu prin Caicedo, care a profitat de o mare eroare a lui Gerard Pique.

Barcelona lui Josep Guardiola este prima echipa spaniola care cucereste trei titluri la rand dupa "dream team"-ul antrenat de Johan Cruyff, castigatoare a patru titluri in perioada 1991-1994.

Messi si compania pot obtine un nou titlu in acest sezon, catalanii urmand sa joace pe 28 mai, la Londra, finala Ligii Campionilor impotriva lui Manchester United.


Vezi mai jos imagini cu sarbatoarea Barçelonei!



Citeste si Jurnalul

Foto: EPA/Intact Images

Cupei Italiei: Inter s-a calificat in finala dupa ce a trecut de AS Roma... Oficial/ Lucian Bute isi va apara centura in fata lui Jean-Paul Mendy, la Romexpo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x