Antena Căutare

Gazonul de pe Arena Nationala va fi schimbat din nou >> Tricolorii il vor testa pe 11 septembrie, cu Andorra

Gazonul de pe Arena Nationala va fi schimbat! Pentru a treia oara intr-un singur an. Inlocuirea se va face rapid pentru ca, pe 11 septembrie, nationala Romaniei are meci.

Terenul de fotbal al Arenei Nationale arata in acest moment ca unul de stadion comunal. Iarba lipseste pe portiuni din ce in ce mai mari.

In plus, Victor Piturca a anuntat ca vrea ca echipa nationala sa dispute pe Arena de la Bucuresti toate meciurile de pe teren propriu din cadrul Cupei Mondiale din 2014. Aceste doua motive au determinat Federatia de Fotbal sa hotarasca montarea celui de-al patrulea covor de iarba. Al patrulea, daca il punem la calcul si pe cel original - care a costat un milion de euro.

Costurile nu au fost facute publice momentan. Vor fi suportate, spune presedintele FRF, Mircea Sandu, de Federatie, de cluburile Steaua si Dinamo, dar si de organizatorul concertului Red Hot Chili Peppers, care a platit deja gazonul distrus in timpul show-ului.

Reprezentantii Primariei spun ca nu vor da niciun ban pentru noul gazon.

foto: Intact Images

Culturistul Alin Popa s-ar fi inecat intr-un lac... VIDEO! Radamel Falcao are urmasi la Atletico Madrid! Un fotbalist de la juniori a inscris un gol senzational de centrul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x