Antena Căutare

George Copos: "Dinu Gheorghe a renuntat la contractul de management si nu va mai lucra la Rapid"

George Copos a confirmat despartirea dintre Rapid si Dinu Gheorghe, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta vineri. „Imi pare rau ca Dinu Gheorghe a renuntat la contractul de management si a luat hotararea de a nu mai lucra la Rapid", a spus finantatorul giulestenilor.

„Imi pare rau ca Dinu Gheorghe a renuntat la contractul de management si a luat hotararea de a nu mai lucra la Rapid. Domnia sa a depus o astfel de cerere inca din luna septembrie si l-am rugat atunci sa continuam. Din pacate in luna octombrie a venit cu aceeasi adresa catre Consiliul de Administratie. la fel ca si atunci, am incercat si acum sa-l conving, ca viata e complicata. Din pacate, nu am reusit. Astazi Consiliul de Administratie si, respectiv, Adunarea Generala, a luat decizia sa fim de acord cu incetarea contractului de management"


Finalul colaborarii dintre cele doua parti nu va aduce si obligatia platii unei despagubiri de catre fostul presedinte al giulestenilor.

„Nicio parte nu va fi obligata sa plateasca suma de 400.000 de euro care era stipulata in contractul de management. Aveam stipulata acea suma pentru a avea o echipa, continuitate si un presedinte executiv care sa aiba continuitate. Din pacate n-am reusit acest lucru si regret. Dinu Gheorghe mi-a fost prieten, imi este prieten si sper ca va fi si in continuare. Ma doare aceasta decizie, dar Rapid trebuie sa mearga mai departe", a explicat Copos.

In privinta viitorului presedinte, George Copos nu a oferit nicio varianta, ci doar a negat posibilitatea ca Grigore Sichitiu sau Mihai Stoica sa preia functia ramasa vacanta dupa plecarea lui Dinu Gheorghe: „Va spun clar ca domnul Sichitiu nu va mai veni niciodata la Rapid. Am toata consideratia pentru domnia sa, dar nu mai poate veni aici. La fel si Mihai Stoica. Il apreciez foarte mult pentru cum lucreaza ca presedinte, dar nu are cum sa vina vreodata in Giulesti, pentru ca nu are nicio legatura cu acest club".

Patronul Rapidului a comentat si rezultatul meciului de joi seara, din Europa League, pe care echipa antrenata de Razvan Lucescu l-a pierdut in fata Legiei Varsovia: „Pacat ca n-am reusit sa obtinem macar un egal, cred ca n-avem noroc pe National Arena. Poate ca ar fi trebuit sa aducem un parinte sa sfinteasca gazonul", a mai spus George Copos.


Australia a castigat finala mica de la CM de Rugby... Europa League, etapa 3-a: Trei echipe cu maxim de puncte. Vezi rezultatele inregistrate si situatia in cele 12 grupe!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x