Antena Căutare

George Puşcaş, nominalizat la golul lunii august

Atacantul formaţiei Reading George Puşcaş a fost nominalizat în ancheta care va stabili cel mai frumos gol din liga a doua engleză, în luna august, informează presa engleză.

Atacantul formaţiei Reading George Puşcaş a fost nominalizat în ancheta care va stabili cel mai frumos gol din liga a doua engleză, în luna august, informează presa engleză.

Puşcaş a fost ales pentru primul său gol marcat în Championship. El a înscris în minutul 25, în partida pe care Reading a disputat-o pe teren propriu, la 18 august, cu Cardiff City, în etapa a III-a, după o frumoasă acţiune personală, începută în propria jumătate de teren. În acea partidă, internaţionalul român a mai marcat o dată, în minutul 40, golul de 2-0. Meciul s-a terminat cu scorul de 3-0.

Au mai fost nominalizaţi în această anchetă Jack Marriott de la Derby County şi Cauley Woodrow de la Barnsley.

Comisia care a stabilit finaliştii pentru golul lunii a fost formată din Don Goodman, expert Sky Sports, Matt Goodwin, directorul executiv al sposnorului Sky Bet, şi Matt Goodwin, manager media al English Football League (EFL), ligă ce reuneşte diviziile a doua, a treia şi a patra din fotbalul englez.

Fanii pot vota pe site-ul skysports.com de luni până marţi, la ora locală 17.00 (19.00, ora României), iar câştigătorul va fi anunţat vineri.

Sursa : news.ro

Cristian Chivu a debutat cu o victorie pe banca echipei Inter Milano U17, scor 8-2 cu Brescia... Tyson Fury: Am avut peste 40 de cusături, am câştigat 5.000 de lire sterline la cazinou şi acum sunt gata pentru războiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x