Antena Căutare

Ghencea e GATA de joc! Steaua poate reveni acasa de saptamana viitoare

Ministerul Apararii Nationale a remis un comunicat de presa in care specifica faptul ca terenul stadionului din Ghencea poate permite disputarea meciurilor de fotbal.

Asadar, Steaua are cale libera sa revina acasa, in conditiile in care va plati datoria de aproape 600.000 de euro catre stat.

"Terenul de fotbal din incinta Complexului Sportiv Ghencea este pregatit sa gazduiasca meciuri de fotbal chiar incepand de saptamana viitoare.

Clubul Sportiv al Armatei "Steaua" a luat masurile necesare pentru ca instalatiile de alimentare cu apa si energie electrica sa fie functionale, a fost reinsamintat gazonul si este in stare perfecta, infrastructura stadionului permitand disputarea jocurilor in prezenta miilor de suporteri stelisti.

Stadionul din Ghencea, aflat in proprietatea publica a statului si administrarea Clubului Sportiv al Armatei "Steaua", a fost, inca de la darea sa in folosinta, in anul 1974, gazda clubului Steaua Bucuresti si a echipei sale de fotbal. Ne exprimam speranta ca S.C. FC Steaua Bucuresti S.A. va gasi solutii pentru achitarea datoriilor fata de stat, astfel incat Steaua, simbolul Armatei si al milioanelor de romani care indragesc fotbalul, sa straluceasca din nou, acasa", scrie in comunicat.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Mititelu acuza FRF de MINCIUNA! Craiova trebuie judecata dupa legislatia din Romania... Probleme pentru Chivu la Inter? » Becali: "Inter nu ne-a cautat pentru prelungirea contractului"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x