Antena Căutare

Gheorghe Multescu este noul antrenor al formatiei Petrolul Ploiesti

Gheorghe Multescu este noul antrenor al formatiei Petrolul Ploiesti. Tehnicianul a semnat cu “lupii galbeni” un contract pana finalul sezonului, cu optiune de prelungire pe inca un an. Multescu va fi prezentat oficial joi, la ora 14:00.

"Lucrurile au mers foarte repede, pentru ca am vorbit cu Vivi Rachita, cu care am colaborat, el fiindu-mi jucator in perioada in care am antrenat la Ankaragucu. Nu a fost usor sa ma decid, dupa ce am incheiat intr-un mod neplacut conturile la Tulcea. Am ales provocarea, in cariera am antrenat la extreme: ori la campionat, ori la salvarea de la retrogradare. Am vazut jocurile Petrolului, cred ca exista o potenta ofensiva, o echipa care pierde cu 4-3 cred ca are valente in atac, celelalte lucruri se pot corija. Cunosc jucatorii vechi, pe Oprita, Dumitru, dar ma voi baza pe intregul lot.

Filosofia mea in fotbal este jocul ofensiv: decat sa pierd cu 1-0, prefer sa pierd cu 3-2, dar strategia in acest moment va fi castigarea punctelor. Nu este vreme de spectacol, trebuie sa avem mai multa responsabilitate. Am avut o experienta pe banca Petrolului, m-am inteles bine cu suporterii, sunt un om de dialog, acum avem nevoie de incurajarile lor. Noi trebuie sa castigam meciuri, fanii asta asteapta"
, a declarat noul antrenor, conform Mediafax.

Dupa 23 de etape, Petrolul ocupa penultimul loc in Liga I, cu 19 puncte, cinci puncte mai putine decat ocupanta locului 14, care asigura prezenta in primul esalon, FCM Targu-Mures.

JO 2012: Statiile metroului din Londra vor purta numele unor mari campioni romani. Nadia Comaneci si Ivan Patzaichin, se... Guardiola elogiaza un madrilen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x