Antena Căutare

Gică Hagi, primul interviu după ce Farul Constanța a devenit campioană. Ce spune despre imaginile virale în care cântă și dansează

Farul Constanța a devenit campioana României la fotbal, iar Gică Hagi a petrecut până în zori cu echipa sa după victorie. Ce a spus antrenorul despre imaginile virale cu el dansând și cântând.

colaj foto Gică Hagi Galerie
Farul Constanța a devenit campioana României la fotbal, iar Gică Hagi a petrecut până în zori cu echipa sa după victorie. Ce a spus antrenorul despre imaginile virale cu el dansând și cântând. | Hepta / Antena 1

Farul Constanța a devenit campioana României după ce meciul cu FCSB care s-a încheiat cu scorul de 3 la 2. Gică Hagi a explodat de bucurie și nu s-a sfiit să arate asta la petrecerea de după meci. Antrenorul a fost surprins dansând de mama focului în vestiar alături de jucătorii săi. Ulterior, Regele fotbalului din România a petrecut până în zori alături de echipa sa și prietenii apropiați.

Ce spune Gică Hagi despre imaginile virale cu el de la petrecerea de după meci

Duminică a fost o zi perfectă pentru Gheorghe Hagi, așa cum a spus și el. Farul Constanța a câștigat campionatul, iar Ianis, fiul său, a dat primul gol după o perioadă dificilă pentru el. Fiul lui Gică Hagi a fost accidentat, iar duminică a intrat pentru prima dată pe teren după o perioadă de recuperare.

„A fost o duminică perfectă pentru noi. Și faptul că Ianis a marcat înainte de a începe noi meciul, a fost un lucru pozitiv pentru noi. A fost o duminică unde tot ce am plănuit noi ne-a ieșit”, a declarat Gică Hagi.

Cât despre imaginile virale cu el surprinse în timp ce se distrează la petrecerea de după meci, Gică Hagi a mărturisit că este un pasionat al muzicii.

„Îmi place mult muzica. Ascultăm foarte mult și în familie și bineînțeles că atunci când e distracție, e normal. Dar asta se întâmplă rareori. În timpul anului muncim foarte mult, dar deconectarea chiar e importantă”, a mai declarat Gică Hagi.

Ce mesaj i-a transmis Gică Hagi soției după ce Farul Constanța a devenit campioană. Marilena, apariție rară la brațul Regelui

Ce planuri are Gică Hagi cu Farul Constanța pentru anul viitor

Acum că a câștigat campionatul cu echipa sa, se întrevăd noi planuri la orizont.

„Ne gândim că trebuie să devenim mai competitivi pentru că e clar că adversarii sunt foarte buni și trebuie să ne ridicăm la același nivel. Avem o singură strategie, să încercăm să devenim cei mai buni, așa că, în orice competiție în care ne ducem, încercăm să excelăm și să fim câștigători. Obiectivul nostru e mereu foarte înalt și mereu există această presiune în club pentru că cine rezistă, rezistă”, a spus Gică Hagi.

Antrenorul spune că are și planuri de vacanță, doar că, nu se poate deconecta în totalitate. El a recunoscut că și în vacanță tot la fotbal se gândește.

„Fotbalul e ca bursa. Se mișcă totul foarte repede și trebuie să fii atent. Când am ajuns acolo, unde știm sigur că la anul campionatul va fi mult mai greu și trebuie să fim atenți la ce aducem”, a mai declarat el.

Kira și Ianis Hagi, primele reacții dupa ce tatăl lor, Georghe Hagi, a câștigat campionatul cu Farul Constanța. Ce au transmis

Ce note a luat la examenul de Bacalaureat David Popovici. Campionul înotului a promovat "examenul maturității"... Simona Halep a stârnit îngrijorare, după ce i-a fost amânat din nou procesul: „Urmările asupra sănătății mele mentale......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x