Antena Căutare

Gigi Becali distruge un fost stelist care a evoluat titular cu Olanda: ”E împiedicat. Nu știe ce să facă cu mingea”.

Evoluția slabă a naționalei lui Cosmin Contra a trezit un val de critici în lumea fotbalului din România. Din acest val nu putea lipsi patronul FCSB, Gigi Becali. Imediat după meciul pierdut de ”tricolori” cu 0-3, patronul liderului Ligii 1 a sărit la gâtul unor titulari din meciul de ieri.

Surprinzător sau nu, cel luat la țintă de Becali a fost un ex-stelist. Astfel, șeful FCSB speră să nu-l mai vadă pe viitor la lot pe Eric Bicfalvi, cel pe care îl critică extrem de dur.

”Au fost mari probleme pe flancul drept. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar dacă m-ați întrebat... S-a greșit în centru acolo cu Bicfalvi. El parcă e împiedicat, nu știe ce să facă atunci când are mingea. Eu sunt sigur că selecționerul va reglementa toate aceste chestii și va alege ce e mai bine. Dar Bicfalvi nu este o soluție.”

De asemenea, Becali nu a fost mulțumit cu flancul drept al defensivei, acolo unde Hanca, înlocuitorul lui Bălașa, nu a impresionat.

”N-am avut fundas dreapta. Contra tot incearca si pe centru. Daca vrea sa-l bage pe Stanciu central, nu il bagi pe Bicfalvi numar 10. El probabil ca stie mai bine, eu nu ma pricep la fotbal, zic si eu asa, sa nu se supere. O sa reglementeze. Probabil o sa vada si nu o sa-l mai cheme pe Bicfalvi.” a adăugat Becali la digisport

România - Olanda 0-3! Cosmin Contra primește o lecție de fotbal din partea Olandei lui Dick Advocaat... Gică Popescu îl pune la zid pe Contra și evidențiază un lucru ciudat: ”Doi jucători nu au prins niciun minut cu Turcia ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x