Antena Căutare

Gigi Becali ii desfinteaza pe stelisti, suporterii ii trimit la deszapezire

Patronul Stelei a luat foc dupa infrangerea cu Twente si chiar l-a urecheat pe Ilie Stan pentru optiunile facute, dar si pe jucatorii care au gafat in fata batavilor.

Steaua a pierdut partidul cu Twente Enschede din prima mansa a saisprezecimilor Europa League.

Asa cum era de asteptat, Gigi Becali a luat foc dupa meci si i-a pus la zid pe stelistii cu evolutii modeste. Primul a fost Tatarusanu, cel despre care patronul Stelei a declarat ca are momente in care isi pierde luciditatea: "Un portar la doi metrii sa iei scarita... te faci de rusine. Nu e prima data cand face asa ceva. Dupa mine, ar fi mai bine sa apere Stanca."

Daca evolutia lui Dananae a fost caracterizata de europarlamentar prin termenul "avioane" Becali a surprins cand l-a laudat pe Tatu si l-a criticat pe Nikolic.

"Nu poti sa castigi cu un singur atacant pe teren. Doar Tatu s-a zbatut. Nikolic a fost pe nicaieri" a spus Gigi, speriat de pretul cerut de Marian Iancu.

Nici Ilie Stan nu a scapat de reprosuri: "Ilie, echipa nu joaca daca vrei sa o faci asa fricoasa. Eu cred ca el a gresit cand l-a pus pe Dananae pe lista. Ar fi fost mai bine sa-i fi trecut pe Tibi Balan si Machado, ca nu am contat in atac" a fost atacul lui Becali.

Unul din spectatorii care trceau pe langa zona mixta i-a dat si un indemn europarlamentarului: "Mai bine ii luai la deszapezire, in Vrancea, nea Gigi!"

Foto: gsp.ro

Mitica Dragomir: "Cum il cheama pe ala de a dat gol?"... FOTO! Nesu le-a multumit suporterilor care i-au creat chipul la peluza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x