Antena Căutare

Gigi Becali: Nu ştiu dacă ne calificăm în Europa, dar le promit suporterilor titlul anul ăsta

Gigi Becali a declarat, luni, la Pro X, că le promite suporterilor că FCSB va câştiga titlul în acest sezon. El a mai afirmat că va vinde echipa dacă FCSB nu va ajunge în grupele unei cupe europene în acest sezon sau în următorul.

Gigi Becali a declarat, luni, la Pro X, că le promite suporterilor că FCSB va câştiga titlul în acest sezon. El a mai afirmat că va vinde echipa dacă FCSB nu va ajunge în grupele unei cupe europene în acest sezon sau în următorul.

“Aţi luat nume, palmares, stadion, aţi luat totul, ce mai vreţi de la mine? Lăsaţi-mă în pace. Să mă lase în pace. Gata, să fie sănătoşi. Suporterii să înţeleagă că asta este strategia mea de a mă califica în Europa. Eu nu sunt idiot să arunc cu banii. Dacă nu mă calific anul ăsta şi la anul dau echipa cui vrea. Nu se poate fără bani. Exită vreun club în afară de FCSB care nu a trecut prin insolvenţă, faliment sau nu a retrogradat? Bine, Viitorul. O dau, dar cu 200 de milioane, nu o dau cu două”, a spus Becali.

Gigi Becali a menţionat că s-a gândit că FCSB poate pierde meciul cu FC Voluntari, încheiat 1-3. “Eu înainte de meciul ăsta râzând am spus: mâine o să mâncăm bătaie. La 9 puncte… Ce mare problemă e nouă puncte? Îi baţi pe CFR dus-întors, şase puncte. Mai sunt încă 21 de etape în sezonul regulat. Ne-am axat numai pe un lucru. (…) Dacă Botezatu, săracul… Toate trei golurile sunt ale lui. Dacă avem fundaşi centrali câştigi meciul. Fundaşii centrali niciodată nu poţi să-i pui copii. Dar n-aveam”.

Becali crede că FCSB poate trece de Mlada Boleslav în Liga Europa. “Joi seară, 3-0 FCSB. Deja mă gândesc ce fac la Iaşi. Am mizat eu, e posibil să mă înşel, eu cred în calificare şi mai cred noi avem acum în benzi Creţu şi cu Panţîru, cu care îi vom distruge pe toţi adversarii în benzi. Niciodată FCSB nu a avut aşa echipă valoroasă ca acum. Luaţi-i şi pe ăştia zece care sunt accidentaţi acum. Sunt 6-7 jucători care erau titulari la echipă. Le promit suporterilor, nu ştiu dacă ne calificăm în Europa, dar le promit titlul anul ăsta”.

Gigi Becali a subliniat că nu se”foloseşte de oameni”, dar în fotbal trebuie să îşi cunoască interesul, deşi s-a întâmplat şi să cedeze la rugăminţile unora dintre jucători. “Bălaşa a venit, l-am făcut căpitan, numai că el în loc să crească a scăzut. Am pierdut două campionate cu el. Când a plecat acum i-am dat 25.000 ca să plece. Cu ce m-am folosit eu de Bălaşa? Nu mă folosesc de oameni, dar la fotbal mă folosesc. Păi dacă am dat 3 milioane pe Coman, joacămăi fotbal. Azi l-am sunat pe Tănase: o să vină vremea când vei sta pe bancă. O să stai rezervă, o să vină Man, Moruţan şi Gnohere şi o să vezi cum o să stai pe bancă dacă joci aşa. Eşti prieten cu mine? O să vezi cum stau prietenii pe bancă”, a mai spus el.

Becali a menţionat că îi anul trecut s-a confruntat cu problema oboselii invocate de echipă la începutul sezonului. “Eu am spus de acum un an, e ceva în neregulă. Acum le luăm, le studiem şi o să le punem la punct. O să iau doi preparatori fizici străini, se pricep mai bine decât noi, ce să facem?”.

Sursa : news.ro

Horia Tecău a urcat pe locul 10 în clasamentul ATP de dublu; Marius Copil, locul 85 la simplu... Florin Halagian a murit, la vârsta de 80 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x