Antena Căutare

Gigi Becali pune deja presiune pe Ilie Stan: "Initial l-am vrut pe Hagi. Iordanescu va fi manager din iarna"

Patronul Stelei a dezvaluit in aceasta seara ca Ilie Stan nu a fost prima sa optiune pentru postul de antrenor dupa ce Ronny Levy si-a dat demisia. Primul nume care i-a trecut prin minte a fost Gica Hagi.

Gigi Becali a dezvaluit ca s-a inteles cu Anghel Iordanescu sa preia functia de manager al echipei din iarna.

"Niciodata nu mi-a dat prin cap ca o sa fie Ilie Stan antrenor la Steaua, il tot auzeam ca o sa fie si randul lui. Eu il voiam pe Gica Hagi, dar mi-am adus aminte de Ilie si i-am dat un telefon. A acceptat imediat. Ii promit ca voi avea rabdare cel putin cat am avut cu Ronny Levy. Dar a facut deja un prim pas bun, deci nu-mi fac probleme. Practic, eu incep campionatul de la zero cu el", a spus Gigi Becali.

"Am intelegere cu Iordanescu sa vina din iarna, manager. Am vrut eu asa ca sa nu apara discutii ca schimbarea in bine a fost datorita lui Iordanescu. Vreau sa i sa recunoasca si lui Ilie Stan meritele".

Becali a mai spus ca planuia sa-l destituie pe Ronny Levy la finalul meciului cu AEK Larnaca, dar l-a sunat pe Mihai Stoica sa-l convinga pe tehnician sa renunte, ca sa nu mai fie discutii in presa.

"De Levy stiam de la pauza meciului lui AEK Larnaca ca o sa-si dea demisia. Dar credeam ca o sa castigam. Dupa meci l-am sunat pe MM si i-am spus sa discute cu el sa-si dea demisia, ca sa nu-l dau eu afara. A doua zi am discutat cu MM. A fost o discutie prieteneasca si am hotarat ca e mai bine sa plece si el", a mai spus Becali.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Lucian Bute: „Meciul cu Johnson este provocarea carierei mele”... AP: Catalina Ponor, gimnasta care face spectacolele din Las Vegas sa paleasca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x