Antena Căutare

BREAKING NEWS! Gigi Becali spera ca FCSB să redevină STEAUA. Decizia definitivă luată azi de Înalta Curte de Casație și Justiție

Gigi Becali visa cu ochii deschiși și spera ca FCSB să redevină Steaua. Astăzi, fostul patron al celor de la FCSB a primit lovitura de grație: recursul intentat de Gigi Becali pentru recuperarea mărcii Steaua a fost respins DEFINITIV de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Gigi Becali visa cu ochii deschiși și spera ca FCSB să redevină Steaua. Astăzi, fostul patron al celor de la FCSB a primit lovitura de grație: recursul intentat de Gigi Becali pentru recuperarea mărcii Steaua a fost respins DEFINITIV de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție.

”S-a respins ca nefondat recursul intentat de pârâtul Fotbal Club FCSB SA”, conform deciziei, informează gsp.ro.

UPDATE: PRIMA REACȚIE A LUI TALPAN, ”KILLER-UL” FCSB-ului!

”Da, e adevărat. Am câştigat definitiv şi la Înalta Curte. Pot să vă spun că marca şi numele Steaua sunt definitiv ale Armatei. Am demonstrat în toate instanţele că acestea au aparţinut şi aparţin CSA Steaua şi Gigi Becali le-a folosit abuziv”, a confirmat Florin Talpan pentru Prosport.

Clubul Sportiv al Armatei cere 37 milioane de euro prejudiciu de folosire a mărcii de către Becali. Cazul se judecă pe 9 mai.

Gigi Becali și FCSB mai au de a face cu un proces. CSA mai urmează să deschidă un proces privind întrebarea importantă: ce echipă are palmaresul, între CSA Steaua și FCSB ?

SC FC Steaua București SA, echipa finanţată de Gigi Becali, a pierdut, pe 21 decembrie 2016, litigiul la Curtea de Apel cu Clubul Sportiv al Armatei şi nu mai are dreptul să folosească numele şi emblema.

Gigi Becali (FCSB) și CSA Steaua au început un război în anul 2015, când clubul patronat de Becali a pierdut marca Steaua Bucureşti, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a respins contestaţia în anulare formulată de club la decizia din 3 decembrie prin care i-a fost anulată marca. ICCJ a anulat, pe 3 decembrie, marca Steaua Bucureşti înregistrată sub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA.

FCSB a fost acţionată în instanţă în 2011 de Clubul Sportiv al Armatei "Steaua" Bucureşti, care a cerut anularea mărcii înregistrate de gruparea din Liga I. Tribunalul Bucureşti a respins această cerere, în 17 aprilie 2012, decizie menţinută de Curtea de Apel Bucureşti, în 20 decembrie 2013, însă ICCJ a dat dreptate clubului sportiv.

În vara lui 2017, CSA a reînființat secția de fotbal a clubului, iar echipa coordonată în acest moment de Marius Lăcătuș, Ștefan Iovan și Ion Ion evoluează în liga a patra și este susținută de suporterii de la Peluza Sud Steaua.

CSM Poli Iași - FCSB LIVE VIDEO ONLINE... Mihaela Buzărnescu, performanță uriașă de ziua ei! Revelația tenisului românesc s-a calificat în finală la Praga! O dubl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x