Antena Căutare

Gigi Becali: "Steaua sunt eu"

Desi a dorit sa anunte gestul mare pe care l-a facut, oferindu-i lui Bacila un contract la Steaua in cazul in care nu va mai fi dorit la Pandurii, Gigi Becali risca sa-si puna din nou suporterii in cap. La GSP TV el a declarat nici mai mult nici mai putin decat ca Steaua e el.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a anuntat in direct la GSP TV ca a fost astazi sa il viziteze pe Cosmin Bacila, jucatorul accidentat grav de Gardos in partida de aseara dintre Steaua si Pandurii, 1-2.

"I-am cerut scuze baiatului ca am declarat aseara ca Gardos nu l-a atins. M-a impresionat mult sotia lui care a spus printre lacrimi ca vor trece si peste momentul asta. Atunci eu i-am zis: «Din punct de vedere financiar, nu o sa ai nici o problema. Daca nu vei prelungi contractul cu Pandurii, vii si semnezi contract cu Steaua». Bacila mi-a raspuns in gluma ca o sa se faca bine mai repede daca ii dau sansa asta", a spus Becali.

"I-am zis ca ce i s-a intamplat a fost din cauza mea, pentru ca s-a accidentat intr-un meci cu Steaua si Steaua sunt eu"
a continuat latifundiarul din Pipera.

Becali a marturisit ca nu mai suporta sa fie batut de echipele mici si este dispus sa investeasca si mai mult: "Iau un atacant de 10 milioane, ca nu mai pot! Am tot zis ca fac asta, dar nu m-am invatat minte!"

Citeste si Gazeta Sporturilor!

foto: Intact Images

Presedintele lui FCM Targu Mures a demisionat... VIDEO! Lacrimi in vestiarul Pandurilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x