Antena Căutare

Gigi Corsicanu: „In 2002, Mihai Stoica era rapidist nu stelist”

Liderul galeriei rapidiste sustine ca dragostea lui Meme pentru Steaua a inceput in momentul in care galateanul a fost cooptat in staff-ul ros-albastrilor.

Concediul medical al lui Dinu Gheorghe pare sa se transforme intr-o plecare in toata regula de la Rapid. Exista zvonuri care sustin ca locul acestuia ar putea fi luat de Mihai Stoica, fostul manager stelist.

Liderul galeriei din Giulesti, Gigi Corsicanu nici nu vrea sa ia in calcul aceasta ipoteza si spera ca George Copos il va convinge pe Vama sa se intoarca. Ultrasul a facut apel la un moment petrecut in 2002, atunci cand Meme a fost foarte aproape sa ajunga la Rapid: „Mihai Stoica nu are ce cauta la noi. A fost un episod in 2002, cand putea sa ajunga la Rapid, dar acum nu se mai poate. Atunci era rapidist nu stelist, dupa a devenit mare fan. Speram sa-l determinam pe George Copos sa il intoarca pe Dinu Gheorghe".

Foto: Intact Images

Avram si Terbea au fost deja trimisi in judecata... FC Bihor – Muresul Deva 1-1 \ Markus aduce un punct pentru oradeni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x