Antena Căutare

Gloria Bistrita - Steaua 1-0/ Ros-albastrii inregistreaza al patrulea esec in Liga 1

Dupa ce s-a chinuit cu Sportul in Cupa Romaniei, Steaua a mai dat o reprezentatie dezamagitoare, de data aceasta in campionat, elevii antrenati de Marius Lacatus fiind invinsi cu 0 - 1, in deplasare, de Gloria Bistrita.


Prima ocazie a ros-albastrilor a venit in minutul 25, Bogdan Stancu trimitand pe langa poarta dintr-o pozitie buna. In finalul primei reprize, Szekely a trimis un sut din voleu, dar portarul Albut s-a aflat la post.

In repriza secunda tot bistritenii s-au aflat la carma jocului, si puteau inscrie din nou prin Ciprian Petre, insa lobul sau a trecut putin peste. In minutul 71, ros-albastrii au irosit o mare ocazie de egalare. Kapetanos a trimis putin pe langa intr-o faza in care a scapat singur cu portarul gazdelor.

In ultimele minute ale partidei gazdele puteau face 2 - 0, dar Tatarusanu a scos senzational sutul lui Junior Moraes.

In urma acestui rezultat Steaua ajunge la cea de-a patra infrangere in campionat si ramane pe locul sase cu 21 de puncte acumulate, in timp ce Gloria Bistrita a urcat pe 12 cu 13 puncte.

Echipe de start:

Gloria:
Albut - Achim, Frasinescu, Szukala, Velcovici - Keita, Marginean, Muresan, Petre - B. Moraes, J. Moraes

Steaua: Tatarusanu - Bonfim, Geraldo, Galamaz, Brandan - Marinescu, Ricardo - Szekely, Stancu, Nicolita - Bilasco

FC Brasov - FC Timisoara 0-0/ Banatenii raman neinvinsi in Liga 1... Preliminarii CE 2012: Romania - Spania 20-35/ Sanse minime la califcare pentru tricolori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x