Antena Căutare

Golden State Warriors a cumpărat o pagină de publicitate pentru a felicita echipa Toronto Raptors. Peste un milion de canadieni pe străzi pentru a-i saluta pe campioni

Echipa Golden State Warriors, învinsă de Toronto Raptors în finala NBA, a cumpărat o pagină de publicitate într-un ziar canadian pentru a felicita noua campioană, informează lequipe.fr.

"Golden State Warriors felicită Toronto Raptors pentru realizarea lor istorică şi pentru că au dus titlul NBA la Toronto", a apărut în ediţia de luni a Toronto Star, alături de o fotografie care îi înfăţişează pe Stephen Curry (Warriors) şi Kyle Lowry (Raptors) îmbrăţişându-se.

Pe de altă parte, echipa campioană a defilat, luni, pe străzile din Toronto, într-un autobuz descoperit, pentru a celebra victoria sa, prima a unei echipe canadiene în NBA. La acestă sărbătoare a participat şi premierul Justin Trudeau, printre cele peste un milion de persoane care au ţinut să-şi salute favoriţii.

The Toronto crowd comes together for a rendition of "O Canada!"

— NBA TV (@NBATV)

Parada a fost umbrită de un incident, patru persoane fiind rănite într-un schimb de focuri, într-o zonă apropiată de capătul traseului defilării. Poliţia canadiană a precizat că rănile nu pun în pericol viaţa victimelor şi că trei persoane au fost reţinute în legătură cu acest incident.

Doar a mică parte a celor care participau la paradă s-a speriat de împuşcături. După intervenţia poliţiei, sărbătoarea a continuat fără alte probleme.

Echipa Toronto Raptors a câştigat, joi, primul titlu din istorie în campionatul nord-american de baschet, NBA, după ce a dispus în finală de Golden State Warriors, cu scorul general de 4-2.

Canadienii au câştigat, joi, în deplasare, cu scorul de 114-110, meciul al şaselea al finalei.

Fondată în urmă cu 25 de ani, Toronto Raptors este astăzi singura formaţie canadiană din NBA şi trofeul Larry O'Brien care îi răsplăteşte pe campioni părăseşte în premieră SUA.

Golden State Warriors era campioana ultimelor două ediţii (trei titluri în ultimii cinci ani).

Sursa : news.ro

Golden State Warriors a cumpărat o pagină de publicitate pentru a felicita echipa Toronto Raptors. Peste un milion de ca... Michel Platini a fost arestat! Scandal uriaș în fotbalul mondial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x