Antena Căutare

Gotze, intre Arsenal si Bayern

Talentatul jucator al Borussiei Dortmund a atras atentia marilor cluburi din Europa. Constient de acest lucru, Gotze deja se gandeste sa paraseasca actuala campioana a Germaniei.

Alaturi de Eden Hazard, Mario Gotze este unul din cei mai talentati jucatori din Europa. Colosii din campionatele puternice i-au trecut pe cei doi in topul listelor de achizitii pentru perioada de transferuri.

Hazard, vedeta lui Lille e curtat insistent de PSG, iar Gotze este dorit pe Allianz Arena de cei de la Bayern Munchen. Cunoscut ca un antrenor care prefera tinerii, Arsene Wenger a intrat si el in cursa pentru cei doi, insa e greu de crezut ca Arsenal ar putea face o oferta pe masura cluburilor concurente.

Gotze pare deja cu gandul la urmatoarea destinatie, facand recent o declaratie ce nu ii va incanta pe fanii de pe Westfallen: „Ma flateaza interesul lui Bayern, dar nu exclud un transfer in alta parte sau chiar o continuare la Borussia. Insa imi doresc sa joc an de an in Liga Campionilor".

Foto: Intact Images \ EPA

Rapid, Steaua si FC Vaslui isi joaca ultima carte in Europa League... O macheta reprezentandu-l pe Balotelli va fi arsa la un festival...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x