Antena Căutare

Grigoras, inlocuitorul lui Ilie Stan?

In cazul in care Edi Iordanescu nu ar accepta sa fie principal dupa demiterea iminenta a actualului antrenor, Gigi Becali ia in calcul aducerea tehnicianului Pandurilor Targu Jiu, echipa ce a invins pe Steaua in tur.

Ilie Stan i-a reprosat luni pe un ton foarte dur implicarea la echipa, semnandu-si, practic, demiterea. Desi Gigi Becali a declarat la GSP TV ca s-a impacat cu antrenorul, la prima infrangere acesta va fi demis.

Patronul Stelei ar dori ca succesorul lui Stan sa fie Edi Iordanescu, incercand o apropiere fata de tatal acestuia. Anghel Iordanescu e un apropiat al Ministrului Apararii, Gabriel Oprea, iar Gigi spera sa se intoarca in Ghencea fara a plati datoriile pe care statul i le imputa.

In cazul in care fiul fostului tehnician al Generatiei de Aur nu va accepta (avand experienta de anul trecut, cand a stat o singura etapa in postura de principal), europarlamentarul se gandeste sa-i dea o sansa lui Petre Grigoras, in prezent la Pandurii Targu Jiu. Oltenii chiar au invins Steaua in tur, in meciul in care Bacila s-a accidentat.

Foto: Hepta

Florian Walter, adevaratul investitor de la Petrolul?... Luis Enrique, noul antrenor al Barcelonei?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x