Antena Căutare

Hagi: "Bicfalvi se poate rata ca Plesan"

Fostul capitan al nationalei ii atrage atentia lui Ilie Stan asupra faptului ca jucatorul ce a reusit singurul gol in cele 45 de minute cu Debrecenul s-ar putea rata daca nu e folosit pe postul sau.

Eric Bicfalvi a fost la un pas sa ajunga la FC Vaslui in aceasta iarna, doar pretentiile salariale exagerate pastrandu-l in lotul lui Ilie Stan.

In ciuda acestui aspect, satmareanul a confirmat in stagiul de pregatire din Antalya si pare omul potrivit pentru a-l inlocui pe Bourceanu la meciul cu Twente de pe National Arena.

Gheorghe Hagi, jucatorul care l-a promovat, atrage atentia asupra faptului ca Eric s-ar putea rata daca nu e folosit pe postul sau, dand exemplul lui Plesean.

"Bicfalvi este un numar 8 prin definitie: recupereaza, paseaza scurt si vine in linia a doua pe 16 metri. Daca va fi folosit play-maker si fortat sa dribleze si sa dezvolte jocul, se va rata. Asa a fost si cu Plesan. El era numar 8 si toata lumea i-a spus si la Craiova si la Steaua ca e numar 10. Ori la el nu driblingul era principala calitate, ci recuperarea si travaliul".

Foto: Hepta

Mutu, in forma, dar degeaba... Javi Garcia la Milan din vara?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x