Antena Căutare

Hagi se ia de Sandu si Piturca: "Eu nu vad nici o idee, nici un concept in acest moment la nationala"

Gica Hagi considera lipsa unei strategii clare cea mai mare problema a echipei nationale la acest moment. "Regele" a dat si un exemplu: in ultimii 4 ani, Razvan Lucescu si Victor Piturca au rulat un numar record de jucatori la echipa nationala, in conditiile in care aria de selectie este una restransa.

"Se perinda prea multi jucatori la nationala in acest moment. Nu este un lot omogen. Aud cuvantul "reconstructie" de vreo 4 ani, e gresit. Noi trebuie sa "construim", nu sa "reconstruim". Daca se schimba jucatorii atat de des, ce mai reconstruim? Trebuie sa se stie clar ce ne dorim. Eu nu vad nici o idee, nici un concept in fotbalul romanesc in acest moment.

Nu exista o idee clara si care sa fie spusa publicului. Trebuie sa ai un obiectiv si pe termen scurt, mediu si lung. Cand vad 50 de jucatori in circuitul echipei nationale, ma sperii. Trebuie sa facem un bloc de jucatori, sunt putini de valoare pe care ii avem. De ce s-au rulat atatia jucatori in ultimii ani de catre doar doi antrenori?", a spus Hagi.

Regele il contrazice pe Razvan Lucescu. Actualul antrenor al Rapidului se plangea ca pozitia de selectioner are marele dezavantaj de a lucra doar cateva zile cu fotbalistii adusi la lotul national, iar Hagi sustine ca postura de selectioner are si unele avantaje mari:

"La echipa nationala avantajul este ca poti alege pe cine vrei, selectezi pe cine vrei, oricand vrei. E un mare avantaj, eu asa il consider.

Trebuie obiective clare fixate si la loturile nationale de juniori. Noi d'aia am facut rezultate, am fost competitivi, am fost bine selectati".

Hagi a fost prima optiune pentru Mircea Sandu, dar "Regele" a refuzat variata de a colabora cu Anghel Iordanescu la echipa nationala si strategia propusa de presedintele FRF. Dupa refuzul lui Hagi, Victor Piturca a fost reinstalat pe banca nationalei.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Romania a castigat patru medalii la CE de gimnastica aerobica... PSG il vrea pe Saha...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x