Antena Căutare

”I-am spart pușculița fetiței pentru a-i face cadou o sticlă de vin lui Mourinho”. Antrenorul lui Bristol l-a învins pe marele Jose și apoi a vrut să-l cinstească! Gest incalificabil al portughezului

Până miercuri seară, cam în jurul orei 23:50, aproape nimeni nu auzise de Lee Johnson. De la această oră însă, omul e arhicunoscut în fotbalul englez, european și, mai mult ca sigur, printre toți pariorii. De ce ? Ei bine, nenea Lee a stricat toate calculele, pronosticurile și biletele la pariuri prin victoria echipei sale, Bristol City, contra gigantului Manchester United.

În toată această mare de faimă apărută peste noapte, tânărul antrenor de 36 de ani al lui Bristol City trăiește și o ”dramă” interioară destul de apăsătoare. Totul a pornit înainte de meciul cu Manchester United. Bine crescut, cu cei 7 ani de acasă în palmares, cum s-ar zice pe la noi, Lee Johnson a decis ca, indiferent de deznodământul meciului cu United, finalul să-l găsească la un pahar de vin cu idolul său, Jose Mourinho.

Pentru marea întâlnire visată, tânărul tehnician englez s-a pregătit așa cum se cuvine. A ”riscat” totul pentru a se prezenta la întâlnirea cu Mourinho având cel mai rafinat vin cu putință. Pentru asta, Lee Johnson a comis un gest ”dureros”: și-a ”jefuit” propria fetiță!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Sper din tot sufletul să mă întâlnesc cu Mourinho! Am cumpărat o sticlă de vin cu 500 de Euro. Pentru asta am sacrificat pușculița fetiței mele! Vinul a venit tocmai din Portugalia!”, a spus Johnson, plin de speranțe, pentru BBC.

Și a venit ziua meciului. Pe Ashton Gate din Bristol, 26,000 de spectatori se rugau la o minune din partea elevilor lui Johnson. De o parte aveam o echipă oaspete îmbibată de vedete precum Zlatan, Pogba, Rashford, Martial sau Lindelof. La gazde, Lee Johnson a introdus ce avea și el mai bun, Pack, Steele, Reid, Bryan, Smith sau Paterson. După meci, presa britanică a comparat loturile. Scorul era unul de 460-12 pentru trupa lui Mourinho. La milioane de Euro.

Dar pe teren nu au contat deloc banii. Bristolul lui Lee s-a impus cu scorul de 2-1, după golurile marcate de Bryan (500 de mii de Euro) și Smith (750 de mii de Euro). Pentru United a înscris ”necunoscutul” Zlatan Ibrahimovici.

Inițial, Bryan și Smith aveau să-i aducă o bucurie imensă lui Lee Johnson. Doar inițial, pentru că, imediat după meci, tehnicianul gazdelor a primit o lovitură cruntă. Colegul său ”de pahar”, de paharul de vin scump comandat tocmai din Portugalia, Jose Mourinho, nu a mai venit la întâlnire.

Nervos din cauza eșecului rușinos suferit, ”The Special One” a plecat în grabă de la stadion imediat după meci, rezumându-se la a declara, scurt, că ”Bristol City a câștigat cu noroc!”

În ceea ce-l privește pe eroul nostru, Lee Johnson, acestuia i-a trecut repede tristețea pricinuită de refuzul lui Jose Mourinho, întrucât pentru Bristol urmează acum duelul cu Manchester City din careul de ași al Cupei Ligii. Johson e convins că Pep Guardiola va fi mult mai elegant și îi va accepta vinul de după meci.

foto: novafm.co.uk

Denis Alibec, la o echipă de mâna a doua ? Istoria ne spune unde ajung vedetele din curtea celor de la Steaua/FCSB... OFICIAL! Veste uriașă pentru FCSB! Ce se întâmplă cu Raul Rusescu, atacantul dorit de Gigi Becali în locul lui Alibec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x