Căutare Live

Imagini ULUITOARE! Monopostul pilotului de Formula 1, Jules Bianchi, filmat de un spectator chiar în momentul impactului

Pilotul francez al echipei Marussia a fost transportat în stare de inconştienţă la spital, după un accident suferit în timpul Marelui Premiu de Formula 1 al Japoniei, desfăşurat, duminică, la Suzuka, pe o pistă udă

Jules Bianchi

Pilotul francez al echipei Marussia a fost transportat în stare de inconştienţă la spital, după un accident suferit în timpul Marelui Premiu de Formula 1 al Japoniei, desfăşurat, duminică, la Suzuka, pe o pistă udă.

Conform BBC, incidentul a avut loc în virajul 15, în turul 44/53, în locul în care Adrian Sutil (Sauber) ieşise în decor cu puţin timp înainte.

Primele imagini au fost făcute publice pe internet de către unul din cei prezenți la cursa de la Suzuka. Acesta a surprins cu o cameră video momentul în care monopostului pilotului lovește cu forță tractorul care remorca maşina lui Adrian Sutil, care suferise un accident similar cu numai un tur în urmă.

Formula One Management (FOM) nu a furnizat niciun fel de imagini cu accidentul lui Jules Bianchi pe parcursul Marelui Premiu al Japoniei, chiar dacă în zona respectivă sunt amplasate camere video.

Imaginile confirmă primele ipoteze apărute în cursul zilei de duminică: Bianchi a lovit violent cu partea laterală tractorul care remorca monopostul avariat al lui Adrian Sutil.

Jules Bianchi, în vârstă de 25 de ani, a debutat în Campionatul Mondial de Formula 1 în sezonul 2013.

Pilotul Jules Bianchi, transportat inconştient la spital după un accident suferit la Marele Premiu al Japoniei... Gigi Becali ar putea fi eliberat! Patronul Stelei speră să primească zile libere în perioada Crăciunului...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri