INCREDIBIL! Pastore ia in calcul o plecare de la PSG

Dupa ce a fost adus in vara pe 45 de milioane de euro pe Parc des Princes, argentinanul se gandeste sa plece catre alte zari.

Pastore a fost prima lovitura data de investitorii din Quatar pentru PSG, acestia aducandu-l in Ligue 1 desi multe alte cluburi importante din Europa se bateau pe semnatura mijlocasului.

Se pare insa ca jucatorul priveste Paris Saint Germain doar ca pe o rampa de lansare, nu ca locul unde ar putea confirma si ramane pentru restul carierei. "Visul meu e sa joc in fazele superioare ale Ligii Campionilor, asa ca daca un club mai mare ca PSG ma suna, imi va fi greu sa-l refuz".

Declaratia argentinianului nu va fi deloc pe placul suporterilor parizieni, care vor avea posibilitatea sa-l fluiere duminica, la decisivul meci cu Lille din campionat.

Foto: Intact Images / EPA

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri