Antena Căutare

Infrangerea din derby i-a fost fatala! Iese Multescu, intra Ciobotariu?

Cu o distributie fara sclipiri si o prestatie modesta, Dinamo nu reuseste sa pastreze nimic bun din meciul cu Steaua. Poate doar coregrafia! Infrangerea in fata marilor rivali l-ar putea costa scump pe Multescu. Finantatorul Negoita i-a gasit deja un inlocuitor

Dinamo a respectat toate calculele hartiei si s-a inclinat in fata Stelei, intr-unul din cele mai dezechilibrate "El Clasico" de Romania. Chiar daca scorul a fost strans, 2-1 pentru stelisti, diferenta din teren, cel putin in privinta ocaziilor clare de gol, a fost una vizibila.

Gigi Multescu n-a reusit sa aduca omogenitate unui lot si-asa subtire al cainilor, iar asta s-a vazut din plin. Mai mult, imediat dupa joc, tehnicianul a pus tunurile pe mai multi jucatori, in special pe capitanul Cosmin Matei. Sabia ridicata in fata propriilor elevi n-a fost tocmai pe placul conducatorilor. "In unele momente, nu il inteleg deloc pe Multescu", a raspuns Negoita, care are un plan de rezerva.

SMURD-ul pare sa nu aiba salvare, iar Liviu Ciobotariu isi pregateste deja bagajele pentru o revenire in Stefan cel Mare. Situatia nu este clara, caci Multescu a dorit sa aiba o discutie cu sefii lui Dinamo inainte sa ia o decizie, dar prestatiile modeste ale "cainilor" nu-l pun tocmai intr-o pozitie buna pe actualul tehnician.

Cum in Liga I se poarta ca antrenorii sa treaca dintr-o tabara in alta de la o etapa la cealalta, nu este exclusa nici varianta lui Mircea Rednic pe banca alb-rosilor. Nu mai sunt Borcea si Badea, ceea ce e pe placul "Puriului", dar nu sunt nici pe departe conditii financiare precum cele avute la CFR, ceea ce nu e tocmai un lucru incurajator.

Dinamo - Steaua 1-2/ Ros-albastrii au ajuns la sase victorii consecutive in fata rivalilor... SPECTACOL! 14.000 de torte pentru Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x