Antena Căutare

Injuratura din meciul cu West Ham l-a costat 700.000 de euro pe Rooney

Dupa injuratura lui Rooney din meciul cu West Ham, Coca Cola a hotarat sa incheie contractul cu starul englez, anunta The Telegraph. Producatorul american a luat atitudine dupa scandalurile in care a fost implicat jucatorul lui Manchester, iar punctul culminant a fost chiar injuratura din meciul cu West Ham. Dupa ce a inscris, starul englez a fugit in fata camerelor si a injurat zgomotos. Wayne a recunoscut dupa meci ca nu a procedat tocmai corect.

"Intelegerea noastra cu Wayne Rooney s-a incheiat de comun acord, fara o prelungire a contractului. Ne vom concentra pe Jocurile Olimpice de la Londra (2012) si pe Jocurile Paralimpice", au spus oficiali ai firmei de bauturi carbogazoase.

In urma rezilierii contractlui, atacantul englez a pierdut nici mai mult nici mai putin decat 700 de mii de euro. Jucatorul in varsta de 25 de ani a aparut in cadrul unor programe precum "Rooney vs Rooney Powerade TV" si Coke Zero Street Striker", fiind inca din anul 2005 imaginea producatorului de bauturi carbogazoase.

Foto: Hepta

MOTO - Abu Dhabi Desert Challenge: Mani Gyenes, pe podium!... VIDEO! Nebunie pe doua roti: Tehnici de pilotaj Hard Enduro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x