Antena Căutare

Între FCSB și CFR Cluj, Adam Nemec a făcut o alegere surpriză! Va lucra cu un antrenor ....dinamovist!

În ciuda faptului că este mai aproape de Play-Out decât de Play-Off, Dinamo continuă să se despartă de jucători importanți. Lui Costache, cumpărat săptămâna trecută de CFR Cluj, i se vor adăuga în viitorul apropiat alți jucători de bază din lotul lui Miriuță.

Cel mai important nume care va pleca de la Dinamo în pauza de mercato din Ianuarie este cel al internaționalului slovac Adam Nemec. Dorit de Gigi Becali și de CFR Cluj, titularul postului de atacant din naționala Slovaciei va alege, cel mai probabil, să plece din România.

Conform gsp.ro, Nemec va ajunge sub comanda lui Mircea Rednic la Mouscron. Belgienii sunt dispuși să ofere 500,000 de Euro pentru atacant. În Jupiler League, Nemec va avea un salariu mult mai mare decât cel de 200,000 de Euro propus de FCSB.

Nemec a mai jucat în Belgia în sezonul 2008-2009, în tricoul lui Genk. A jucat 21 de partide, și a marcat de patru ori.

Un alt jucător care va pleca de la Dinamo este Steliano Filip. Bulgarii de la Ludogoreț oferă 300.000 de euro pentru fundașul stânga și așteaptă răspunsul lui Negoiță.

LOVITURĂ DE TEATRU în lumea fotbalului! A apărut coperta France Football cu ”noul câștigător al Balonului de Aur 2017”... CFR Cluj - FCSB 3-0 ? Echipa lui Dan Petrescu, la un pas de un nou transfer de răsunet pe piața internă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x