Antena Căutare

Ioan Becali: "Mircea Sandu il pregateste pe Gica Popescu pentru sefia FRF"

Ioan Becali saluta noua pozitie a lui Gica Popescu, aceea de membru in Comisia de Disciplina a UEFA. Giovanni crede ca acesta poate fi primul pas pentru ca "Baciul" sa fie urmasul lui Mircea Sandu la sefia FRF.

"Probabil ca Mircea Sandu ii da lui Gica Popescu o rasplata pentru nedreptatea care i s-a facut atunci, la alegeri. Eu cred ca Mircea Sandu s-a gandit ca peste 3-4 ani sa aiba un urmas, si l-a ales pe Gica Popescu. Daca i-ar fi zis atunci ca vrea neaparat sa candideze, poate ca Gica ar fi acceptat si un post de vice", a spus Ioan Becali la emisiunea Versus, pe GSP TV.

Fostul impresar a comentat si despre suspendarea lui Gardos 10 etape, dar si despre venirea lui Ranieri pe banca Interului: "Eu sunt prieten bun cu Ranieri. Mi-a spus: "Giovanni, nu vreau sa plec din Italia, am oferta din Turcia, dar vreau sa antrenez in Serie A".

"Daca raman 10 etape suspendare la Gardos omoram doi oameni: pe Bacila, ca isi va reveni greu, dar si pe Gardos, care va fi foarte afectat daca sta atat de mult".

sursa: gsp

foto: Hepta

Mircea Sandu: "Nici vorba de arbitrii straini"... Alexandru Tudor va arbitra derby-ul feroviar dintre Rapid si CFR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x