Antena Căutare

Ionut Popa ataca: "Unii jucatori sunt nesimtiti"

Ionut Popa, tehnicianul formatiei CSMS Iasi, a facut o serie de declaratii extrem de interesante in direct la Radio GSP, in cadrul emisiunii Liga B.

Am intalnit o echipa buna, nu am putut face mai mult, in conditiile in care avem doi fundasi centrali care joaca impreuna de 12 etape, pentru ca nu avem altii. Am sase-sapte jucatori accidentati etapa de etapa, dar cu toate acestea, daca aveam un atacant, poate marcam si noi doua-trei goluri. Nu se poate face performanta cu lotul actual, acesta este adevarul", a declarat Popa.

Antrenorul a vorbit si despre incidentul in care a fost implicat managerul formatiei iesene si un jucator al echipei din dealul Copoului, dar si despre jucatorii despre care s-a spus ca au fost dati afara: "Eu am incercat sa trec cu vederea conflictul dintre Grozavu si Badic, dar nu stiu ce sa zic de jucatori, pentru ca astazi, unora le tremurau picioarele cand aveau balonul in posesia lor.

De jucatori? Eu doar i-am pus deoparte pe cei 8 pentru ca nu au valoare, nu i-am dat afara. De exemplu, Ghiceanu chiar a jucat astazi, pentru ca am avut multi indisponibili. Lotul este facut in pripa, nu am avut niciodata un lot atat de slab! Unii dintre ei nu au ce cauta la echipa. Sunt nesimtiti, ii doare undeva! Stau doar pentru bani, au contracte pana in 2013 si de aceea raman la Iasi. Iar antrenorii si cei apropiati echipei sufera ".

Acuzat de primarul Gheorghe Nechita ca nu a mai reusit sa repete performantele din primul mandat, Popa a conchis: "Are dreptate domnul Nechita. Cand am venit la Iasi, in 2004, am scos echipa dintr-o fundatura. Dar altul era lotul, atmosfera, spectatorii - atunci erau 8-9.000, acum sunt 100-200. Alta era si conducerea, il aveam alaturi de noi si pe Marius Stan.
Credeam ca pot sa fac mai mult, dar sunt curios daca altii puteau face mai mult. Domnul primar a venit aceasta saptamana in vestiar, i-a incurajat pe baieti, dar daca nu poti, nu poti."

Intr-o partida din cadrul seriei B1 a ligii secunde, CSMS Iasi a incheiat la egalitate, scor 1-1, partida cu Dunarea Galati.

Sursa: ligab

Foto: Hepta

Meci amanat in Bundesliga pentru ca arbitrul a vrut sa se sinucida... CFR Cluj - U Cluj 3-1 \ Visinii trec la pas de rivali...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x