Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Fosta iubita lui Lance Armstrong, Sheryl Crow, investigata in cazul ciclistului acuzat de dopaj

Cantareata de muzica country Sheryl Crow a ajuns, fara veste, in atentia agentilor federali, din cauza relatiei de durata cu ciclistul acuzat de dopaj, multiplu castigator al Turului Frantei, Lance Armstrong.

Desi Lance Armstrong a incetat sa mai lupte impotriva acuzatiilor de dopaj, renuntand concomitent la titlurile castigate de-a lungul carierei sale, inclusiv cele sapte victorii obtinute in Turul Frantei, cazul impotriva sa continua. Cel mai recent martor chemat sa dea declaratii este chiar fosta sa iubita, Sheryl Crow, cea care i-a stat alaturi din 2003 pana in 2006 si urma sa ii devina sotie.

Investigatorii pregateau un caz impotriva lui Armstrong inca de anul trecut, iar la sfarsitul lui 2011, cantareata acceptase sa le dea informatii clarificatoare. Totusi, nicio plangere oficiala nu a fost inaintata iar cazul nu a intrat pe rol.

O proba edificatoare urma sa fie introdusa in dosar in iunie, dar aceasta nu le-a mai fost de folos procurorilor pentru ca doar doua luni mai tarziu, intr-o declaratie socanta, Armstrong a marturisit ca nu mai vrea sa fie implicat in acest scandal si ca renunta de buna voie la medaliile primite.

Niciuna dintre declaratiile vedetei nu au fost facute publice. Este posibil ca ele sa nu fi avut un caracter incriminator, pentru ca si dupa despartire, cei doi au ramas prieteni. In 2005, Crow declara intr-o emisiune ca „acuzatiile impotriva lui sunt obositoare si enervante si sper ca vor lua sfarsit”.

Recomandari