Antena Căutare

JO 2012: Catalina Ponor, acuzata de Ferrari. "Meritam sa iau cat Ponor, dar ea e din Romania"

Noi spunem ca nu a luat aurul pentru ca e romanca, italienii, tocmai, spun ca s-a calificat datorita faptului ca este romanca! Gimnasta Vanessa Ferrari, care a reprezentat Italia la Jocurile Olimpice de la Londra, la categoria sol, a dat vina pe Catalina Ponor pentru ca nu s-a clasificat pe podium.

"Meritam sa iau cat Ponor, dar ea e din Romania. De fapt, Ponor nici nu merita sa se califice in finala, insa arbitrii au lasat-o sa mearga mai departe", a spus Ferrari, vizibil deranjata de faptul ca nu a luat una dintre medaliile din competitie.

Italianca a terminat competita cu acelasi punctaj ca al rusoaicei Alya Mustafina, care a luat bronzul pentru ca a avut exercitii cu o dificultate mai mare. Ferrari a insistat ca a fost neindreptatita, deoarece nu a gresit absolut nimic.

Mai mult, la finalul competitiei, antrenorul Vanessei a sustinut declaratiile sale: "In gimnastica, Italia este mai mica decat Romania si Rusia".

VIDEO! Europa League: Spartak Trnava - Steaua 0-3/ Ros-albastrii se califica la pas in play-off... Ghiolbanul de sala. Specie pe cale de inmultire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x