Antena Căutare

JO 2012: Catalina Ponor, acuzata de Ferrari. "Meritam sa iau cat Ponor, dar ea e din Romania"

Noi spunem ca nu a luat aurul pentru ca e romanca, italienii, tocmai, spun ca s-a calificat datorita faptului ca este romanca! Gimnasta Vanessa Ferrari, care a reprezentat Italia la Jocurile Olimpice de la Londra, la categoria sol, a dat vina pe Catalina Ponor pentru ca nu s-a clasificat pe podium.

"Meritam sa iau cat Ponor, dar ea e din Romania. De fapt, Ponor nici nu merita sa se califice in finala, insa arbitrii au lasat-o sa mearga mai departe", a spus Ferrari, vizibil deranjata de faptul ca nu a luat una dintre medaliile din competitie.

Italianca a terminat competita cu acelasi punctaj ca al rusoaicei Alya Mustafina, care a luat bronzul pentru ca a avut exercitii cu o dificultate mai mare. Ferrari a insistat ca a fost neindreptatita, deoarece nu a gresit absolut nimic.

Mai mult, la finalul competitiei, antrenorul Vanessei a sustinut declaratiile sale: "In gimnastica, Italia este mai mica decat Romania si Rusia".

VIDEO! Europa League: Spartak Trnava - Steaua 0-3/ Ros-albastrii se califica la pas in play-off... Ghiolbanul de sala. Specie pe cale de inmultire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x