Jucatorii lui Paris Saint Germain dau examen la franceza

Antrenorul Carlo Ancelotti a insistat ca tot lotul si tot staful tehnic al parizienilor sa invete limba lui Camus.

Odata cu venirea investitorilor din Quatar, Paris Saint Germain a devenit o multinationala cu manager brazilian, iar in decembrie, prin schimbarea lui Kombouare cu Ancelotti s-a trecut la un antrenor din Peninsula.

Daca cel mai prolific atacant e francez (Kevin Gameiro), vedeta de la mijloc (Javier Pastore) provine din tara tangoului, in timp ce apararea e condusa de uruguayanul Diego Lugano.

Recent, tehnicianul Carlo Ancelotti a obligat pe toata lumea sa invete limba franceza, din respect pentru tara in care se afla: "Suntem in Franta. Trebuie sa vorbim toti franceza! Avem un profesor care ne preda. Indiferent ca este vorba de jucatori, staf tehnic sau alti angajati ai clubului, toata lumea va da examen la limba franceza" a spus fostul antrenor al lui Chelsea si AC Milan.

Foto: Intact Images / EPA

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri