Antena Căutare

Juventus - Dinamo LIVE VIDEO ONLINE

Juventus - Dinamo LIVE VIDEO. Al doilea meci al zilei din play-out poate consfinți numele primei retrogradate din acest sezon. Liderul Dinamo, se deplasează pe terenul ”închiriat” de la Voluntari al celor de la Juventus București, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Juventus-Dinamo este live video online de la ora 21:00.

Juventus - Dinamo LIVE VIDEO. Meciul de la Voluntari poate însemna ultima șansă a ”juventinilor” de salvare. Orice alt rezultat în afară de un succes e echivalent cu ”matineul”. Juventus este deja la 6 puncte de locul de baraj, iar în urma acestei etape, dacă nu va câștiga, ecartul se poate mări.

Juventus - Dinamo LIVE VIDEO. În tur, pe arena din Ștefan cel Mare, Juventus a detonat bomba și a învins cu 2-, într-un meci în care nu a prea ieșit din propria jumătate, însă a profitat de erorile mari ale apărării trupei lui Florin Bratu. Ciprian Petre și Wallace au marcat atunci pentru echipa lui Marius Baciu.

Juventus - Dinamo LIVE VIDEO. Dacă va învinge azi, Juventus va mai realiza o uriașă surpriză, întrucât va câștiga contra unei echipe care domină copios play-out-ul, Dinamo având 9 puncte peste Botoșani în clasament. Juventus a marcat un singur gol acasă în ultimele 6 luni: victoria 1-0 cu Poli Timișoara. În rest....au fost 7 eșecuri la zero, printre care câteva cu 0-3 și unul cu 0-5.

Juventus - Dinamo LIVE VIDEO. Dinamo are cotă mai mult decât atractivă pentru o victorie azi: 1,80. Gazdele primesc valori de la 4,40 la 5,00, în timp ce remiza e văzută cu 3,60-3,70. În mod logic, Dinamo ar trebui să învingă lejer, fapt pentru care recomandăm acest pont: ”victorie Dinamo”.

Denis Alibec, un gol pe sezon, injurii fără număr către Nicolae Dică. Cum l-a catalogat atacantul pe antrenorul FCSB: ”E... Biletul Zilei 15.05.2018. Patru meciuri spectacol de azi ne aduc câștigul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x