Antena Căutare

Kubica, primul interviu dupa accident: "Voi reveni mai puternic!"

Pilotul polonez de Formula 1 al echipei Lotus-Renault, Robert Kubica, victima a unui accident grav saptamana trecuta, a promis intr-un interviu acordat cotidianului Gazzetta dello Sport ca va reveni mai puternic decat inainte, informeaza AFP.

"Voi reveni pe circuit mai puternic decat inainte, pentru ca dupa un astfel de accident nu mai esti acelasi, devii mai bun. Mi s-a intamplat asta in 2007, dupa accidentul din Canada. Am ratat o cursa si cand am revenit eram mai bun. Un pilot nu inseamna doar un volan si un accelerator, este mai mult... Dupa 2007, am fost mai puternic ca pilot. Si de aceasta data va fi la fel, cand voi fi in forma din punct de vedere fizic", a spus Kubica.

Pilotul polonez de Formula 1 al echipei Lotus-Renault, Robert Kubica, victima a unui accident grav la 6 februarie, a fost scos de la reanimare, joi dimineata, fiind transportat la sectia de ortopedie a spitalului Santa Corona.

Robert Kubica a fost operat timp de sapte ore dupa accidentul grav suferit la un raliu in Italia. Mana lui Kubica, partial sectionata in accident, a fost revascularizata si fracturile au fost reduse. Chirurgii au mai fost nevoiti sa stopeze o hemoragie interna si sa stabilizeze o fractura de femur drept.

Kubica a suferit mai multe fracturi la brat, la un picior si la mana dreapta, la raliul Ronde di Andora, in apropiere de Geneva.

Accidentul lui Kubica a avut loc la 4,6 kilometri de la plecarea in cursa, in localitatea San Lorenzo, cand masina a iesit de pe carosabil in plina viteza si s-a izbit de zidul unei mici biserici.

Sursa: Jurnalul National

Foto: autoblog.it

Dupa ce Ford a dat in judecata Ferrari, scuderia a schimbat numele monopostului in F150th Italia... VIDEO! Gafa incredibila: I-a trecut mingea printre maini si printre picioare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x