Antena Căutare

La GSP TV, telespectatorii au parte de "Cel mai bătăios Revelion" din toate timpurile

În ultima zi a anului, telespectatorii GSP TV pot urmări interviuri în exclusivitate, retrospective speciale ale celor mai frumoase goluri şi ale celor mai mari gafe din campionatele de fotbal transmise de post, dar şi cele mai tari KO din meciurile de UFC difuzate de-a lungul întregului an

În ultima zi a anului, telespectatorii GSP TV pot urmări interviuri în exclusivitate, retrospective speciale ale celor mai frumoase goluri şi ale celor mai mari gafe din campionatele de fotbal transmise de post, dar şi cele mai tari KO din meciurile de UFC difuzate de-a lungul întregului an.

De la ora 21.30, timp de oră, microbiştii pot vedea un interviu în exclusivitate cu Flaviu Stoican, antrenorul echipei Dinamo Bucureşti: " Cea mai mare bucurie a anului a fost când am semnat cu Dinamo. (…) Îmi doresc să câştig campionatul cu Dinamo, dar mai este mult de muncă până acolo", a declarat, la GSP TV, Flaviu Stoican.

Seria de interviuri marca GSP TV va continua şi zilele următoare cu Adrian Mititelu, în prima zi a anului 2014, apoi joi, doi ianuarie, cu Ioan Becali, iar vineri şi sâmbătă, Gică Popescu şi respectiv, Ionel Dănciulescu, vor face şi ei, mărturisiri microbiştilor români.

Happy (New) Fight News Year!

Cristina Dochianu şi Alex Ganci, simpaticii prezentatori ai emisiunii “Fight News”, au pentru telespectatorii GSP TV, o ediţie mai mult decât specială a emisiunii, ce va începe de la ora 23.30. Cele mai frumoase momente din galele de UFC difuzate de GSP TV, dar şi cele mai dure KO, împreună cu cele mai neaşteptate topuri, şampanie, femei superbe, şi multă, multă bătăie de cea mai bună calitate, sunt ingredientele unui Revelion pentru adevăraţii bărbaţi români.

Jurnalul sportivilor

După ce în zilele de Crăciun, Victor Hănescu şi Ana – Maria Brânză, au prezentat un jurnal special de ştiri, în prima zi din 2014, a venit rândul altui mare sportiv să treacă la pupitrul ştirilor sportive. De la ora 18.00, fostul internaţional Florentin Petre, va descoperi dacă munca de prezentator tv i se potriveşte sau nu.

Iutubuşoarele lui Oprişan

Tot în prima zi a anului 2014, de la ora 21.30, Cătălin Oprişan arată telespectatorilor GSP TV nebuniile şi nebunii youtube-ului anului ce tocmai a trecut.

Cum singur nu se cade să faci emisiune şi Revelion, Renu’ Cătălin Oprişan a primit în gazdă o superbă Crăciuniţa, pe numele ei, Fatyma. Frumoasa co-prezentatoare este bursieră a Facultăţii de Medicină “Carol Davila” din Bucureşti, iar în timpul liber face parte din galleria de suporteri ai echipei Steaua Bucuresti, neratând anul acesta nici un meci al roş-albaştrilor.

Revelion în ofensivă! Pe final de 2013, Steaua l-a transferat pe Târnovan... Michael Schumacher a trecut în noul an în stare stabilă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x