Antena Căutare

Lacatus socheaza: "Nu am simtit presiune cand eram la Steaua"

Dupa ce a anuntat ca in vremea lui echipa se facea la televizor, Marius Lacatus a dat astazi o declaratie in care ii ia apararea lui Gigi Becali in relatia cu antrenorii.

Eu nu am simtit nicio presiune cand eram la Steaua" si-a inceput Marius Lacatus discursul. „Daca nu ar fi fost acele rezultate slabe, probabil ca nici Gigi nu mai iesea in presa cu asemenea declaratii. Presiunea ti-o faci si singur. Asa e si la Ilie Stan. Daca echipa va castiga, nu se va simti presiune".

Fostul numar 7 din Ghencea a lasat sa se inteleaga ca nu se va mai intoarce la Steaua pe postul de antrenor: „Sincer, m-ar fi surprins daca dupa plecarea lui Levy, Gigi m-ar fi sunat. Mie mi s-a oferit aceasta sansa de trei ori. Nu am reusit din diferite motive, nu mai conteaza de ce. Eu am zis ca nu m-as mai intoarce."

foto: gsp.ro

Steaua va pleca intr-un minicantonament la Brasov... Narcis Raducan in ironizeaza pe Mihai Stoica:"Nu sunt ca altii sa anunt ca invart totul la Steaua"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x