Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Laurenţiu Reghecampf speră într-o victorie, în această seară: "Nu mă tem de nimeni (...), dar trebuie să fim atenţi la tot ce înseamnă echipa Dinamo"

Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf a declarat, vineri, că jucătorii stelişti au nevoie de un meci foarte bun în derbiul cu Dinamo, pentru a-şi reface moralul du înfrângerea suferită, scor 0-5, cu Manchester United.

Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf a declarat, vineri, că jucătorii stelişti au nevoie de un meci foarte bun în derbiul cu Dinamo, pentru a-şi reface moralul du înfrângerea suferită, scor 0-5, cu Manchester United.

"Venim după o partidă pe care am piedut-o acasă, cu 5-0 şi avem nevoie de un răspuns, să facem un meci bun şi lucrul acesta este cel mai important pentru moralul jucătorilor", a declarat Reghecampf, care a adăugat că noile achiziţii, De Amorim şi Boldin, se integrează foarte bine în cadrul echipei.

"Nu trebuie să mai aducem jucători, noi avem un lot numeros, valoros. Într-adevăr, avem parte de câteva accidentări. Toşca trebuie să se recupereze în următoarele săptămâni, Golubovici, operat astăzi, Pintilii, operat ieri. Trebuie să mergem înainte, dar nu ne gândim în momentul de faţă să aducem jucători. Cred că pe posturile respective avem destui jucători care să acopere aceste goluri", a explicat el.

Întrebat dacă se teme de dinamoviştii Rotariu şi Gnohere la derbi, Reghecampf a răspuns:

"Nu mă tem de nimeni. Într-adevăr Rotariu şi Gnohere au avut evoluţii foarte bune până acum, au marcat multe goluri, dar eu cred că Dinamo a format în momentul de faţă o echipă puternică. Aceşti doi jucători, fără susţinerea celorlalţi, nu cred că puteau avea aceste evoluţii. Există în fiecare echipă jucători care fac diferenţa, iar Rotariu şi Gnohere sunt jucătorii care marchează la fiecare meci, care ies în evidenţă, dar eu cred că trebuie să fim atenţi la tot ce înseamnă echipa Dinamo în momentul de faţă".

Reghecampf nu este îngrijorat de posbilitatea ca la meciul cu Dinamo să fie puţini suporteri stelişti în tribune. El crede că, prin rezultate şi printr-un joc bun, fanii pot fi readuşi să susţină echipa.

"Probabil că cei de la Dinamo vor avea o susţienre mai mare, dar cred eu că acest lucru se reglează când câştigi meciuri, când ai o prestaţie bună o să aduci din nou oamenii la stadion. Pentru noi urmează o perioadă foarte bună, vom aduce în Români echipe foarte bune din Europa, vom juca în grupele Europa Legaue şi fanii vor avea din nou posibilitatea să fie alătrid e noi. Nu ne îngrijorăm", a afirmat antrenorul.

FC Steaua va întâlni în această seară, tot pe Arena Naţională, de la ora 21.00, echipa Dinamo, în etapa a V-a a Ligii I.

Recomandari