Antena Căutare

Lehmann se ia de Manchester City: "Joaca precum amatorii"

Fostul portar al lui Arsenal a facut praf tactica folosita de ROberto Mancini in acest sezon de Liga si nu si-a ascuns satisfactia in momentul in care cetatenii au fost eliminati.

Jens Lehman, fostul portar al lui Arsenal, este in prezent consultant la o televiziune de sport din Germania.

Aceasta a transmis meciul dintre Manchester City si Bayern Munchen inchieiat cu scorul de 2-0. Victoria nu le-a fost suficienta cetatenilor pentru a se califica pentru ca Napoli a invins si ea pe Madrigal si a pastrat ecartul de un punct prezent inaintea etapei.

Lehman nu si-a disimulat satisfactia la finalul celor 90 de minute si a facut praf tactica lui Mancini: "City joaca un fotbal foarte plictisitor. Doar isi adorm adversarii cu posesia. Nu iti trebuie antrenor pentru o asemenea tactica. La fel joaca si amatorii, doar ca pe stadioane mai proaste. Pur si simplu pun niste oameni in spatele mingii si joaca 5 contra 2. Golurile au venit intamplator.

Fanii erau asa de tacuti pentru ca nu aveau pur si simplu ce sa vada. O posesie sterila in propria jumatate. E o rusine. Acesta nu e fotbal englez. Bine ca au fost eliminati".

Foto: Hepta

Platini se opune introducerii camerelor video pe linia portii... UEFA i-a redus suspendarea lui Rooney. Vezi cat va sta atacantul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x