Antena Căutare

Leipzig câştigă pe terenul echipei lui Mourinho, Tottenham, 1-0, iar Atalanta a făcut scor cu Valencia, 4-1, în Liga Campionilor

RB Leipzig a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Tottenham, antrenată de Jose Mourinho, în manşa I a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

În absenţa jucătorilor Harry Kane şi Son Heung-Min, accidentaţi, de la Tottenham, oaspeţii au dominat mare parte din meci.

În repriza a doua, fundaşul Davies l-a faultat pe Laimer în careu, iar arbitrul turc Cuneyt Cakir a dictat lovitură de la 11 metri. Timo Werner a transformat penaltiul, în minutul 58.

În celălalt meci jucat miercuri, Atalanta a învins, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (2-0), echipa Valencia.

Au marcat: Hateboer '16 şi '63, Ilicici '42, Freuler '57 / Cerişev '66.

Partidele retur vor avea loc la 10 martie.

Marţi, au avut loc întâlnirile Atletico Madrid - Liverpool, scor 1-0, şi Borussia Dortmund - PSG, 2-1, din aceeaşi fază a competiţiei.

Tot în prima manşă a optimilor, la 25 februarie se dispută partidele Chelsea Londra - Bayern Munchen şi Napoli - FC Barcelona, iar în 26 februarie se joacă Real Madrid - Manchester City şi Olympique Lyon - Juventus Torino.

Sursa : news.ro

Burleanu: România are ca obiectiv câştigarea unei medalii la Jocurile Olimpice... Pep Guardiola spune că va rămâne la Manchester City în ciuda excluderii echipei din cupele europene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x