Antena Căutare

Liderul galeriei lui Dinamo: "Nu suporterii au declansat violentele in Piata Universitatii"

Liderul galeriei dinamoviste a confirmat la GSP TV ca in multimea adunata la Piata Universitatii sunt suporteri ale tuturor celor trei echipe bucurestene, dar a dorit sa specifice ca nu ei au fost la baza escaladarii violentelor.

La GSP TV, in dialog cu Viorel Grigoroiu, Mihnea Ionescu a confirmat faptul ca printre protestatarii din Piata Universitatii se afla si suporteri ai Stelei, Dinamo si Rapid.

Liderul galeriei din Stefan cel Mare, a condamnat atitudinea jandarmilor care au spus ca violentele se datoreaza suporterilor: "E de condamnat. Se incearca manipularea presei prin declaratii de genul "manifestantii nu sunt oameni nemultumiti, sunt huligani". Si atunci puterea si guvernul ies basma curata".

Seful suporterilor lui Poli Timisoara, Paul Prodana, a constatat cu regret ca "nu suporterii sunt de vina pentru starea in care se afla tara" si ca "in 1989 lumea a murit degeaba".

Foto: Intact Images

Maradona, operat de urgenta la Dubai... Lucescu a dat primele declaratii in Ucraina: "Echipa imi lipseste cel mai mult"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x