Antena Căutare

Liga Campionilor: Chelsea şi Real Madrid s-au calificat în semifinale, după o seară nebună

"The Special One" a reuşit o nouă calificare memorabilă, reuşind să-i ducă pe londonezi în careul de aşi după ce în tur PSG se impusese cu 3-1. De cealaltă parte, Real Madrid a tremurat serios în Germania, asta după ce se distrase în prima manşă cu Borussia

"The Special One" a reuşit o nouă calificare memorabilă, reuşind să-i ducă pe londonezi în careul de aşi după ce în tur PSG se impusese cu 3-1. De cealaltă parte, Real Madrid a tremurat serios în Germania, asta după ce se distrase în prima manşă cu Borussia.

Clasicele steguleţe de la Londra şi-au dat mâna cu şi mai clasicul Jose Mourinho, într-o seară în care Chelsea avea de remontat un handicap de două goluri. Începutul e timid, iar PSG-ul, chiar şi fără Ibrahimovici, pare în stare să facă un meci mare.

Numai că londonezii au un specialist în calificări pe bancă, iar accidentarea lui Hazard din primele minute n-a făcut nimic altceva decât să-i scoată la rampă inspiraţia. A intrat neamţul Schurrle, care a deschis scorul în minutul 32, atunci când l-a învins pe Sirigu cu un şut plasat din interiorul careului.

În acelaşi timp, la Dortmund, Borussia începe să creadă în poveşti! Dubla lui Reus (24 şi 38), venită după un penalty ratat, la 0-0, de Di Maria, i-a pus pe nemţi în situaţia de a avea nevoie de un singur gol pentru a egala situaţia la general.

1-0 pentru Chelsea şi 2-0 pentru Borussia sunt rezultatele de la pauză, iar partea a doua anunţa spectacol general. Ambele formaţii gazdă mai aveau nevoie de un singur gol. Londonezii pentru a se califica, nemţii pentru a reintra în cărţi în faţa galacticilor. Numai că, la final, doar unii aveau să zâmbească.

Meciul de pe Stamford Bridge se reia mai repede, iar trupa lui Mou pare mai hotărâtă ca niciodată. Acelaşi Schurrle zguduie bara după o pasă a lui Willian, gestul său fiind copiat, la faza imediat următoare, de Oscar, brazilianul trimiţând în transversală din lovitură liberă.

Golul pluteşte în aer, dar asta pare să fie valabil şi pentru PSG. Cavani putea arunca prosopul însă n-a reuşit niciodată să cadreze şuturile din două situaţii excelente. Şi e timpul ca Mourinho să fie, din nou, excelent. Îl scoate pe Lampard şi îl aruncă în luptă pe Demba Ba, care avea să înscrie în minutul 87 şi s-o ducă pe Chelsea în semifinalele Ligii Campionilor.

În Germania, băieţii lui Klopp se luptă din răsputeri, dar Mkhitaryan poate primi, fără niciun dubiu, titlul de ratangiul anului. Fostul elev al lui Mircea Lucescu a trimis în bară, cu poarta goală, şi a ratat cu seninătate alte două şanse imense de gol. Şi Realul putea puncta pe contraatac, dar, în lipsa lui Ronaldo, Gareth Bale n-a reuşit să fructificie şansele avute. E doar 2-0, dar un stadion întreg aplaudă. Aşa se iese cu capul sus dintr-o confruntare cu Real Madrid.

Jos pălăria!

OFICIAL: Dan Petrescu şi-a reziliat contractul cu Dinamo Moscova! Primeşte o sumă record la despărţire... "Michael vă mulțumește pentru tot !" Familia lui Schumacher, declarație "de VIAȚĂ", după ce pilotul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x