Antena Căutare

”Lionel Messi joacă deja sub noul contract!”. Președintele Barcelonei a făcut anunțul zilei în Europa

Speranțele marilor puteri financiare ale Europei de a-l transfera pe Lionel Messi începând cu vara viitoare s-au spulberat azi. Președintele catalanilor Josep Maria Bartomeu le-a schimbat planurile celor de la Manchester City și PSG, anunțând prelungirea contractului cu starul sud-american.

În ciuda faptului că noul contract al lui Messi nu a fost semnat încă în fața presei, șeful vicecampioanei Spaniei a făcut azi marele anunț: Messi rămâne la Barcelona până în 2021!

”Poza oficială cu noul contract al lui Lionel Messi va fi făcut până la finalul acestui an. Fiți liniștiți, contractul lui Leo cu Barcelona este deja semnat de tatăl jucătorului, cel care deține drepturile de imagine ale acestuia.

Contractul e semnat până în 2021, iar Messi joacă deja sub noua înțelegere la Barcelona”, a spus Bartomeu pentru 8TV.

În ceea ce-l privește pe Andres Iniesta, celălalte nume mare din echipa Barcelonei, președintele Barcelonei le-a dat o nouă veste excelentă fanilor. Și acesta va rămâne la echipă, urmând să semneze un contract special, care se poate încheia oricând dorește jucătorul.

S-a aflat! Pe ce şi-a cheltuit Cătălina Ponor banii câştigaţi în competiţiile de gimnastică... Eșecul cu ACS Poli Timișoara face ”victime” la Dinamo! Cosmin Contra a exclus din lot un jucător de națională...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x