Antena Căutare

Liverpool ofera 15 milioane € pentru Loic Remy

Comaparat de multi cu Thierry Henry, Loic Remy este la un pas de a se transfera la Liverpool. Odata cu inlaturarea lui Rafa Benitez de pe banca "cormoranilor", sefii lui Liverpool sunt ingrijorati si de o eventuala plecare a lui Torres, caruia ii cauta deja un inlocuitor.

Conform britanicilor de la goal.com, Liverpool este gata sa ofere 15 milioane de euro pentru atacantul lui Nice, din care 9 milioane la semnatura.

"Este un jucator de exceptie", spun francezii. "Poate creste foarte mult, poate munci si in echipa potrivita este genul de jucator care poate marca 20 de goluri pe sezon".

Se pare ca oficialii "cormoranilor" i-au pus in fata lui Remy un contract pe 5 ani, iar francezul se vede deja in tricoul rosu al lui Liverpool. "Este un club legendar. Sunt foarte incantat cand ma gândesc ca o sa joc acolo, in fata acelor fani fantastici si fanatici", a spus jucatorul.

Danciulescu este pe cale sa se desparta de Hercules. Becali: "Are mai multe oferte"... Plesan a semnat pe doi ani cu Arles Avignon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x